Dijana Radović: Nije vreme za eksperimentisanje, u najboljem interesu Srbije da Ivica Dačić bude premijer

Priboj – Pribojski socijalisti, u razgovoru sa građanimana na štandu u centru grada predstavili su Dijanu Radović, najbolje rangiranog kandidata za narodnog poslanika iz Zlatiborskog okruga na listi „Ivica Dačić – premijer Srbije“.

Dijana Radović, kandidat za narodnog poslanika sa liste „Ivica Dačić – premijer Srbije“, foto: A.Rovčanin

Dijana Radović, diplomirani je politikolog iz Priboja, potpredsednica je Socijalističke omladine Srbije i trinaesta je na poslaničkoj listi socijalista.

Predsednik OO SPS u Priboju Boris Mrdović je istakao, da lider stranke Ivica Dačić ima veliko poverenje u pribojske socijaliste i Dijanu Radović koja je tokom minulih nekoliko godina na lep način predstavljala građane.

– Dijana Radović je radeći za dobrobit svih građana pokazala kako se na lep i dostojanstven način predstavlja svoj grad i multietnička sredina u kojoj složno žive Srbi i Bošnjaci. Kao rezultat takog rada je uvažavanje partije i lidera Ivice Dačića koji su je ponovo delegirali na visoko 13 mesto na poslaničkoj listi. To će joj sigurno omogućiti novi poslanički mandat i nastavak rada na započetim poslova za opšte dobro svih građana – kazao je prvi čovek pribojskih socijalista Boris Mrdović.

Boris Mrdović, prvi čovek pribojskih socijalista, foto. A.Rovčanin

Tokom svoja prethodna dva mandata, Dijana Radović se istakla posvećenosti i rešavanju problema lokalne zajednice, fokusirajući se na različite oblasti kao što su poljoprivreda, unapređenje zdravstvenih usluga, podrška obrazovanju i razvoju lokalne privrede.

Gužva na štandu pribojskih socijalista, foto: A.Rovčanin

Ona kaže da su za državu izuzetno važni predstojeći izbori te da su socijalisti izašli sa jasno otvorenom porukom da je najnolje rešenje za Srbiju da Ivica Dačić bude premijer.

– Ovo su teška i izazovna vremena, pred kojima se nalazi ceo svet. Zbog toga mi smatramo, da ne treba da bude eksperimentisanja kada je u pitanju odluka naših građana za koga će glasati. Glas za SPS je jedan put sigurnosti. Jedna mudra državnička politika koju je predsednik SPS pokazao i kao ministar spoljnih poslova, ali i neko ko je vodio Socijalističku partiju Srbije u veoma teškim i izazovnim vremenima. Kada posmatramo našu listu u celosti, od 250 kandidata, od predsednika koji je prvi na listi pa do onog poslednjeg 250 kandidata, možete videti da je svako ime veoma pažljivo odabrano. To su ljudi koji svojim biografijama i bogatim iskustvom mogu da odgovore na sva iskušenja i izazove – kazala je između ostalog Dijana Radović kandidat za narodnu poslanicu sa lisite „Ivica Dačić – premijer Srbije“.

Foto: A.Rovčanin

Izbori za narodne poslanike održaće se 17. decembra, a lista koalicije predvođene Socijalističkom partijom Srbije „Ivica Dačić – premijer Srbije“ biće pod rednim brojem 2. na glasačkom listiću.

Na lokalnim izborima u Priboju, socijalisti nastupaju u okviru izborne liste “Aleksandar Vučić Priboj ne sme da stane – Ivica Dačić” i nalaze se pod rednim brojem jedan.

PP Media