Dom kulture raspisao likovne i literarne konkurse

Prijepolje – Povodom četrdesetogodišnjice postojanja Doma kulture i obeležavanja Dana opštine Prijepolje, raspisani su literarni i likovni konkursi na temu Doma kulture i Prijepolja. Pobednike konkursa očekuju vredne robne nagrade, a rok za prijavljivanje radova je 30. jun.

Prema rečima urednika likovnog i naučno izdavačkog programa Doma kulture Mirka Malešića, reč je o dva literarna i dva likovna konkursa.

– Literarni konkursi biće na temu Prijepolja i Doma kulture. Molimo sve učesnike da daju svoje zapažanje i iskažu ljubav prema svom gradu. Druga dva konkursa su likovna, prvi je na temu “Prijepolje u mom oku”, gde od umetnika očekujemo da predstave Prijepolje kroz svoje crteže. Drugi je foto konkurs, “Moje Prijepolje”, tu očekujemo da građani kroz objektiv mobilnog telefona pokažu sve što je za njih lepo u našem gradu i što treba videti – ističe Mirko Malešić.

Radovi se dostavljaju do srede 30. juna lično u prostorijama Doma kulture, ili u elektronskoj formi na mail: konkursidkp@gmail.com.

PP Media