Domaćin u Lidlovom kamiončetu radijski voditelj Dragan Ilić (video)

Lidl kamionče nastavlja svoje druženje sa Užičanima i za dane vikenda sa omiljenim radijskim voditeljem i domaćinom Draganom Ilićem koji je u subotu bio na Trgu Svetog Save a u nedelju će biti na Trgu partizana.

„Dosta vremena provodim sa Lidlom, obišao sam deset gradova u Srbiji kada su otvarane prodavnice. Danas sam u Užicu gde ostajem i sutra. Uvek je isti utisak, veoma pozitivna reakcija građana i to ne samo zato što delimo ljudima nešto, nego vidim da su stvarno čekali da se otvore prodavnice u njihovom mestu.

Omiljeni radijski voditelj Dragan Ilić žiteljima Užica delio sveža peciva iz Lidlove pekare

Ljudi su upoznati sa Lidlovim asortimanom, pogotovu sa pekarom koja tokom celog dana ima sveža peciva, a umeju da pohvale i izbor i cenu. A mogu reći da je Lidl pomerio granicu usluge i naveo konkurenciju da se zamisli”, kazao je Dragan dodajući da je danas na trgu bilo dosta dece, penzionera i slučajnih šetača zbog lepog dana a i sutra očekuju isto.

Asortiman Lidl brenda predstavlja pažljiv izbog proizvoda koji već godinama zadovoljavaju potrebe potrošača širom sveta.

Ono što očekuje svakog kupca u prepoznatljivom trgovinskom lancu je Lidlova mirisna pekara koja se sastoji od sitnih punjenih slanih i slatkih peciva, ali i raznovrsne ponude hlebova – od onih koji su omiljeni gurmanima, poput hleba sa krompirom ili lukom, lovačkog hleba, bageta i somuna, do onih za ljude koji vode računa o balansiranoj ishrani – raženih ili sa više vrsta semenki. Sve proizvode potrošači preuzimaju sami uz pomoć hvataljke i rukavica, što pored toga što je praktično, je i higijensko rešenje.


Zaposleni Lidla, hleb i peciva peku više puta dnevno, pa su sveži, hrskavi i neodoljivo mirisni proizvodi dostupni u svako doba dana – kako za doručak, tako i za ručak i večeru.

Lidlove prodavnice ozbiljno i posvećeno vode računa o svežini i kvalitetu, bez kompromisa. Brinu o životnoj sredini i lokalnim zajednicama u kojima se nalaze.

GZS i PP Media