Dva priznanja za TO Prijepolje na 19. Međunarodnom festivalu turističkih publikacija “Kofer slova”

Prijepolje – U Kruševcu je minulog vikenda održan 19. po redu Međunarodni festival turističkih publikacija „Kofer slova“. Manifestacija je bila takmičarskog karaktera, u 11 kategorija, a odnosi se na delokrug rada svake turističke organizacije. Turistička organizacija Prijepolje osvojila je prvo mesto u kategoriji najbolji sajt, i treće mesto u kategoriji turističkih mapa.

Priznanje za TOP u Kruševcu, foto: PP Media

Prvu nagradu za najbolju jednolisnu turističku publikaciju dobila je Turistička organizacija Golubac, za višelisnu turističku publikaciju do 50 stranica nagradu osvojile su Vršac i Kraljevo, za višelisnu turističku publikaciju sa više od 50 stranica – Turistička organizacija Niš.

Foto: PP Media

Prva nagrada za najbolji dopunski promotivni materijal pripala je Bojniku. Najoriginalniji suvenir imao je Novi Pazar. Najlepše turističke razglednice su iz Gornjeg Milanovca i Pirota. Najlepša turistička mapa je Sokobanje i Zrenjanina. Najoriginalnija turistička publikacija opštine Raška. Najbolje audio-video publakcije su iz Loznice i Požarevca. Specijalna priznanja otišla su Regionalnoj turističkoj organizaciji Sandžak i TO Republike Srpske.

Foto: PP Media Prijepolje

Ove godine festival turističkih publikacija „Kofer slova“ okupio je više od 40 turističkih organizacija iz Srbije i inostranstva.

PP Media