Es Komrc otvorio maloprodajni objekat na Zlatiboru

Domaći lanac trgovina “ES Komerc” iz Prijepolja na područje jugozapadne Srbije, prvi put izlazi na tržište sa novim konceptom “Hrana našeg kraja”.

Pod brendom “Volim dobro u ljudima”, ES Komerc pravi vrhunske proizvode od sirovina iz kraja iz kojeg potiče matična kompanija – Prijepolja, Nove Varoši, Priboja, u kojima već godinama ima brojne trgovine.

“Cilj nam je da okupimo proizvođače iz cele Srbije koji imaju misiju sličnu našoj, te da svoje proizvode, hranu kraja iz kojeg potiču, sakupimo na jedno mesto i ponudimo našim vernim kupcima”, kazao je vlasnik i direktor Esad Jusović za agenciju RINA.

U njihovim prodajnim objektima mogu se pazariti voćni sokovi, džemovi, testenine od heljde, spelte, raži, zimnica, a u pripremi su i premium proizvodi – heljdopita i speltopita.

Osim marketa u Prijepolju, Priboju i Novoj Varoši, danas je ova kompanija napravila iskorak i otvorila svoj novi objekat na najposećenijoj srpskoj planini Zlatiboru, koja se nalazi u Rujanskoj ulici broj 14.

Jusović je najavio i otvaranje novih objekata u Beogradu i Novom Sadu u kojima će takođe biti proizvodi novog koncepta “Hrana našeg kraja”.

“Ne zaboravljamo ni naše matično područje, pa je u planu otvaranje trgovina u Novom Pazaru do 15. decembra, a mesec dana kasnije i u Sjenici”, ističe Jusović.

Osim ovih specifičnih proizvoda, u svim maloprodajnim objektima “ES Komerca” potrošači mogu kupovati i ostale proizvode široke potrošnje.
Izvor: Rina i PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *