FAP-ovi kamioni za Vojsku Srbije

Priboj – FAP iz Priboja, poslednjeg dana maja, Vojsci Srbije isporučo kontigent od 12 kamiona novije generacije. U pitanju su vozila 2228, koja će se koristiti za različite vojne namene, sa pogonima na svih šest točkova i sa dodatnim modifikacijama po zahtevima kupca.

FAP isporučio nove kamione Vojsci Srbije, foto: Opština Priboj

Ovo je značajan uspeh i radnika i menadžmenta FAP korporacije, a radi se o ugovoru koji je sa Ministarstvom odbrane potpisan pre nešto više od godinu dana.

-Ovo je veliki dan za naš FAP.Uspešno smo završili jedan značajan posao,na ponos svih nas u FAP-u ali i grada Priboja.U toku je relaizacija i ugovora za još 10 ovakvih vozila,a na vidiku su i drugi, veoma značajni poslovi,koji garantuju izvesniju budućnost i FAP-a i Priboja – rekao je dr Milutin Živković, generalni direktor FAP korporacije.

Generalni direktor FAP korporacije dr Milutin Živković, foto: Opština Priboj

Uspešno završen posao stvara dobru osnovu i za nove poslovne korake pribojske Fabrike kamiona,kako u tehnološkom unapređenju tako i u realizaciji sve brojinijih poslova i ugovora koji su na vidiku.

Naravno,novi poslovi traže i nove,pre svega kvalifikovane ljude,majstore,inženjere i radnike svih profila,kako bi se povereni poslovi uspešno realizovali.Podsetimo,nedavno je po raznim osnovama radni odnos u ovoj Korporaciji zasnovalo 90 iskusnih i mladih radnika, a vrata FAP-a otvorena su i za ljude iz susednih opština.

Evidentno,ovde se ponovo radi na duže staze i ako ovakve slike, isporuke bilo potpuno novih kamiona bilo remontovanih vozila, što češće budemo viđali u krugu FAP-a i na ulicama Priboja,onda i FAP i ovaj grad, ne treba da brinu za svoju budućnost.

PP Media i GZS