Fap u derbiju kola Srpske lige Zapad dočekuje Loznicu

Priboj/Loznica – U okviru šestog kola Srpske lige Zapad ekipa FAP-a iz Priboja ugostiće na svom stadionu sastav Loznice.

Foto: A.Rovčanin

Vratio se tim iz Priboja prošle godine nakon tri sezone pauze u srpskoligaški karavan, i odmah je završio u samom vrhu tabele, međutim glavna borba za plasman u Prvu ligu viđena je između Borca i Smedereva, pa je za FAP bila „rezervisana“ treće pozicija. Ekipa je od starta aktuelnog prvenstva krenula silovito, i trenutno se sa 13 osvojenih bodova nalazi odma iza sastava iz Čačka koji ima maksimalan učinak.

FAP je zabeležio četiri trijumfa i jedan remi, „iks“ je upisan na gostovanju prošlogodišnjem prvoligašku Zlatiboru, rezultat je glasio 1:1. Sve pobede su po rezultatu „lake“, što posebno raduje ekipu, imajući u vidu da nije bilo tesnih mečeva.

U Priboju u subotu od 15i30h gostuje prošlogodišnji član prvoligaškog karavana, sastav Loznice koji je sa visokim ambicijama ušao u novu sezonu. Ekipa se trenutno sa učinkom od tri trijumfa i dva remija nalazi na trećoj poziciji na tabeli, uz gol razliku 10:4. Tokom letnjeg prelaznog roka igrački kadar je ojačan na svim pozicijama i sklopljen je konkurentan sastav za sam vrh tabele.

Poslednji duel ova dva tima igran je u okviru Srpske lige Zapad za sezonu 18/19 kada je u Loznici slavio domaćin rezultatom 2:0, dok je u Priboju domaći sastav slavio minimalni trijumf.

PP Media