FK Polimlje ostao bez predsednika, Muškić podneo ostavku

Predsednik Fudbalskog kluba Polimlje Rijad Muškić podneo je danas Upravnom odboru neopozivu ostavku na ovu funkciju. Povećanje obima privatnog biznisa razglog je zbog kojeg se povukao sa ove funkcije na koju je izabran 28. decembra 2015. godine gde je nasledio Seada Rovčanina.
– Razlog moje ovakve odluke je povećanje privatnih poslovnih obaveza zbog kojih nisam u mogućnosti nastaviti sa kvalitetnim obavljanjem predsedničke funkcije. Zahvalan sam na ukazanom poverenju, bila mi je čast raditi klubu kakav je Polimlje – kazao je Muškić u telefonskom razgovoru za naš portal i poželeo klubu i upravi sreću i uspeh u budućem radu.

Rijad Muškić bivši predsednik FK Polimlje, foto: www.ppmedia.rs


Između ostalog ono po čemu će se Muškić pamtiti kao prvi čovek kuba jeste fantastična proslava jubileja 90 godina postojanja Polimlja, gde je publika na Gradskom stadionu, njih više hiljada na delu mogla da vidi Partizan, aktuelnog osvajača duple krune u našem fudbalu.Klub je finansijski uprkos brojnim problemima konsolidovan i na zdravim nogama tako da ukoliko bude želje i volje osnivača Polimlja već od jeseni može se krenuti u novi pohod na veći rang.
Do završetka takmičenja u fudbalskoj Zoni Drina ostalo je da se odigraju još dva kola. Polimlje je 9 na tabeli sa 39 osvojenih bodova.
U roku od 60 dana trebalo bi da bude održana Skupština kluba i da se izabere novi predsednik, a do tada klubom će rukovoditi potpredsednik Miško Matović.
PP Media