Forum mladih SDP delio građanima Brodareva biltene i propagandni materijal

Na ulicama Brodareva članovi Foruma mladih Sandažke demokratske partije delili su građanima biltene i propagandni materijal. Ovo je pravi način da svim građanima predočimo šta je to što smo uradili u proteklom periodu i da im pokažemo da smo tu kako bi sa sličnim aktivnostima nastavili i u buduće, a sve u cilju stvaranja boljih uslova za život, ističu iz ove stranke.
Omladina SDP-a danas je deljenjem biltena podsetila građane Brodareva na sve ono što je ova stranka uspela da realizuje u proteklom periodu. U narednom periodu iz ove stranke najavljuju još sličnih aktivnosti, kako bi svim građanima bili predočeni planovi za budući period.
Podršku mladim ljudima u današnjim aktivnostima pružio je i predsednik OO SDP u Prijepolju Esad Hodžić, kao i ugledni privrednici iz Brodareva, koji u ovoj stranci vide prosperitet za ovaj kraj.
„Brodarevo je veoma značajna sredina u koju se u poslednje vreme mnogo ulagalo. Doprineli smo značajnom razvoju ovog kraja, to ćemo činiti i u buduće, a sada smo tu da građane podsetimo na sve što smo uradili“, istako je Hodžić.
Deljenje biltena i komunikacija sa građanima Prijepolja najavljena je za sutra, kada će takođe u organizaciji SDP-SDPS kod Gradske pijace od 10-12h biti održana i javna tribina na otvorenom. Svi zainteresovani građani imaće priliku da porazgovaraju i iznesu predloge ali i pritužbe poslaničkom kandidatu Nataši Mihajlović.
PP Media