Gradski bazen u Priboju uskoro počinje sa radom

Priboj – U toku su pripreme za predstojeću letnju sezonu na gradskim bazenima Sportskog centra u Priboju. Prema rečima direktora Sportskog centra, Sava Spasojevića, ukoliko vremenski uslovi dozvole, do 20. juna bazeni će biti otvoreni za posetioce. Zbog rasta cena hemikalija, dnevna cena karte za bazen biće skuplja za 50 dinara u odnosu na lane i iznosiće 200,00 dinara.

Gradski bazen u Priboju od 20. juna počinje sa radom, foto: PP Media

Obzirom da je vreme bilo nešto lepše, ove godine se počelo ranije sa pripremama gradskih bazena za novu sezonu. Tribine su već renovirane a obavljaju se i drugi radovi.

-Na svake dve godine uslovno rečeno renoviramo tribine, jer prilikom njihove gradnje nije urađena hidroizolacija. Trsku smo već počeli da postavljamo, od sledeće sedmice čistimo veliki bazen…Uglavnom, ukoliko vremenske prilike dozvole, sve će biti spremno do 20. juna za početak radova – kaže Savo Spasojević, dikrektor Sportskog centra Priboj.

Zbog značajnog porasta cena hemikalija koje se koriste za održavanje bazena, izvršene su i male korekcije cena.

-Celodnevna karta za bazen iznosiće 200,00 dinara. Ležaljka će moći da se iznajmi po ceni od 150 dinara, a suncobran za 100 dinara. Mesečna karta će koštati 3000 dinara, a sezonska 5000 dinara. I ove godine za sve koji žele da nauče, biće organizovana škola plivanja po ceni od po 2500 dinara po članu, s tim što je za dva ili više polaznika iz jedne porodice obezbeđen i popust- zaključuje Spasojević.

Za decu do 7 godina biće besplatan ulaz. Radno vreme gradskih bazena u Priboju ostaje nepromenjeno od 10h do 19h.

PP Media