Priboj: Hotel Bić dobio vlasnika

Nakon šest neuspelih prodaja, Ugostiteljsko preduzeće Bić iz Priboja napokon je dobilo vlasnika. Hotel, smešten u samom centru starog Priboja, sa kioskom, opremom i inventarom po ceni od 17,1 milion dinara kupio je privrednik Goran Despić.

Kako “PP Medija” saznaje, namera kupca je da investira u hotel 1,8 miliona evra čime će oronuli objekat dobiti savremen i moderan izgled.

Oronuli objekat do sada je ružio sliku starog dela Priboja, u planu investicija od 1,8 miliona evra foto: www.ppmedia.rs

Hotel Bić je osnovan 1950. godine, u sklopu ugostiteljskog preduzeća Bić, kao jedan od prvih ugostiteljskih objekata u jugozapadnoj Srbiji. Raspolagao je hotelskom zgradom sa dve zvezdice, nekoliko kafana u starom i novom delu Priboja i paviljonima u Pribojskoj Banji. Zatvoren je 2006. godine od kada je propadao i prestavljao pravo ruglo u centru starog dela grada. Agencija za licenciranje stečajnih upravnika čak šest puta je nudila hotel na prodaju međutim zainteresovanih kupaca nije bilo. Tek iz sedmog pokušaja on je prodat.

Da se radi o ozbiljnom investitoru pokuzuje i primer Pribojske Banje, slika pre i posle sanacije foto: www.ppmedia.rs

Inače da se radi o ozbiljnom investitoru pokazuje primer spa cenatra u Pribojskoj Banji u koji je Despić investirao značajna sredstva, pa je objekat dobio savremen izgled.

Moderan veslnes centar u Pribojskoj Banji, foto: www.ppmedia.rs

Ove godine u planu je proširenje kapaciteta i ulaganje dodatnih pola miliona evra što će ovaj spa centar svrstati u jedan od najlepših u zemlji.

PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *