Humanitarna akcija za pomoć maloj Amini

Prijepolje – U četvrtak, 20. juna od 14 časova na platou Doma kulture u Prijepolju, Kancelarija za mlade i Tehnička škola organizuju humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za ponovno lečenje male Amine Mulaganović koja boluje od teške neuro-muskularne bolesti, spinalne mišićne atrofije tipa 2 . Humanitarna akcija simbolično nosi slogan „Zajedno možemo mnogo“ i osmišljena je tako što će volonteri Kancelarije za mlade prodavati suvenire koje su sami izradili specijalno za ovu akciju i balone za najmlađe posetioce koji će imati posebnu poruku.

 Takođe saradnici na ovoj humanitarnoj akciji biće i Tehnička škola zajedno sa svojim učenicima koji su udruženi sa svojim profesorima osmislili i sašili sjajne artikle koje će prodavati.

Na samoj akciji će biti i postavljen ram za slikanje i svako ko bude želeo može se slikati i na taj način pomoći maloj Amini Mulaganović. Na platou Doma kulture biće postavljena i kutija za dobrovoljne priloge za one koji žele da pomognu oboleloj Amini, a koji nisu raspoloženi za slikanje ili za neku kupovinu.

PP Media