Humanitarni koncert u Prijepolju

U prijepoljskom Domu kulture u sredu, 18. novembra biće održan veliki humanitarni koncert. Koncert je posvećen osobama ometenim u razvoju, a celokupan prihod koji će biti sakupljen od ulaznica biće uplaćen Udruženju osoba sa razvojnim smetnjama „Jednakost“ iz Prijepolja. Pored prijepoljskih pevača i brojnih bendova, na sceni Doma kulture zapevaće i finalisti pinkovih zvezda iz prošle sezone takmičenja među kojima su Ivan Kurtić, Danilo Živković, Nemanja Maksimović, Aleksandra Blagojević i Maleđen Tošović, koji je jedan od inicijatora i organizatora koncerta.
Pored brojnih obaveza i nastupa po klubovima širom regiona, a nakon uspešnog nastupa u pinkovim zvezdama, Mlađen Tošović zajedno sa svojim prijateljima Admirom Mostarac, Eldinom Jejnom, Alemom Rovčaninom i Zlatanom Halilovićem, upustio se u organizaciju ovog koncerta. Ideja je da se pored novčanih sredstava koja su potrebna Udruženju osoba sa razvojnim smetnjama „Jednakost“ članovima ovog udruženja priušti zadovoljstvo da prisustvuju jednom ovakvom koncertu, kao i da upoznaju poznate pevace, koje su do sada imali priliku da vide samo na malim ekranima.
Pomoć i podršku u organizaciji Humanitarnog koncetra pružili su opština Prijepolje, Turistička organizacija Prijepolje, Dom kulture, kao i brojni drugi sponzori.
Ulaznice za Humanitarni koncert moći će da se nađu na dan koncerta na biletarnici Doma kulture po ceni od 250 dinara. Ovo je drugi koncert koji će biti održan na velikoj sceni prijpoljskog Doma kulture. Maja 2013. godine sala je bila mala da primi sve one koji su bili zainteresovani da prisustvuju jednom takvom događaju i na taj način iskažu svoju humanost. Organizatori očekuju da će i ovaj put odziv biti podjednako veliki.
PP Media