Impozantan broj Pribojaca i Novovarošana krenuo na skup u Beograd, iz Prijepolja poluprazni autobusi

U Beogradu se danas od 18 sati održava miting u okviru kampanje “Budućnost Srbije”, na kome će se obratiti predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Pored njega, na skupu će govoriti još nekoliko političara, a planirana su i tri kraća koncerta za posetioce, kojih bi, kako najavljuju iz SNS, moglo da bude oko 100.000.

Više od 700 Novovarošana krenulo organizovano put Beograda, foto: www.ppmedia.rs

Put prestonice krenuo je impozantan broj građana Priboja i Nove Varoši njih gotovo 1400. Sa druge strane iz Prijepolja, koje je znatno veća opština,  pošlo je 5 autobusa, međutim na osnovu snimaka koji kruže društvenim mrežama može se zaključiti da su oni poluprazni i da u njima nema više od 180 ljudi. Pored simpatizera naprednjaka u autobusima, koji su pošli iz Prijepolja, najbrojnije su pristalice Muamera Zukorlića i Socijalističke partije Srbije.

Pet autobusa iz Prijepolja krenulo but Beograda, foto: www.ppmedia.rs

Inače, ovako slab odziv žitelja Prijepolja za današnji skup u Beogradu  ne znači da su građani te opštine protiv predsednka Aleksandra Vučića. Brojne afere lokalne vlasti i podele koje duže vreme tinjaju unutar lokalnog odbora SNS-a glavni su problem sa kojim se suočavaju ovdašnji naprednjaci.

Za skup u Beogradu vlada veliko interesovanje građana iz cele Srbije, samo iz Zlatiborskog okruga, prema nekim procenama, organizovano je otputovalo 5000 građana.

PP Media

One thought on “Impozantan broj Pribojaca i Novovarošana krenuo na skup u Beograd, iz Prijepolja poluprazni autobusi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *