Ispunjeno predsednikovo prvo obećanje: Atlagić u Hisardžiku rešava problem sa strujom

Prijepolje – Posle samo pet dana od posete predsednika države Prijepolju, krenulo se sa rešavanjem problema na koje su se žalili građani te opštine. Direktor EPS-a Bojan Atlagić danas se sastao sa predsednikom MZ Hisardžik Smailom Fazlićem.

Bojan Atlagić sa saradnicima obišao trasu niskonaponske mreže u Hisardžiku, Kaćevu, Pravoševu i Aljinovićima, foto: A.Rovčanin

„Ovde smo na terenu sagledali šta bi sve trebalo uraditi na rekonstrukciji niskonaponske mreže. Drvene stubove trebamo podhitno zameniti, nakon čega krećemo sa zamenom kompletne mreže od Prijepolja do naselja Hisardžik u skladu sa onim što je gospodin Fazlić istakao prilikom tog sastanka da je potrebno što hitnije da se odradi. Vrednost investicije koju ćemo uraditi je oko 35 miliona dinara, a rok je dva meseca. Nakon toganastavljamo sa radovima na mrežu skroz do Aljinovića, gde bi sa radovima završili do zime, ako vremenski uslovi dozvole”, rekao je Atlagić.

Bojan Atlagić direktor EPS i Smail Fazlić predsednik MZ Hisardžik, foto: A.Rovčanin

Predsednik MZ Hisardžik Smail Fazlić, prvi se obratio predsedniku tokom njegove posete Prijepolju, gde je izneo višedecenijski problem koji imaju sa strujom i vodom.

Ornonuli drveni stubovi biće zamenjeni, foto: A.Rovčanin

„Prezadovoljan sam brzinom, već danas je došao direktor iz Beograda i uverio se upravo u ono što sam i govorio, da su stubovi slabi i truli. Zahvalan sam im na hitnoj intervenciji. Zamolio sam i za vodovod, tu nam je predsednik obećao 8 miliona dinara, nadam se da će se i to ostvariti kao i ovo. Mi imamo kompletnu dokumentaciju i za primarni i sekundarni vodovod u Hisardžiku”, kazao je Fazlić.

PP Media i GZS