Jedinstvo, snaga i energija prijepoljskih naprednjaka

Opštinski odbor SNS-a u Prijepolju posetili su u četvrtak 21. juna potpredsednik glavnog odbora stranke i narodni poslanik Milenko Jovanov i član Izvršnog odbora SNS Krsta Janjuševića. Sastanku je, uprkos lošim vremenskim uslovima, prisustvovalo više od šezdeset članova opštinskog odbora – funkcioneri, odbornici, predsednici Mesnih odbora i aktivisti stranke.
Sastanak je otvorio predsednik OO SNS Prijepolje Dragoljub Zindović i upoznao goste sa načinom funkcionisanja Opštinskog odbora, sprovedenim aktivnostima, realizovanim projektima, kao i stabilnim funkcionisanjem opštinske vlasti.

Prisutne je pozdravio Krsto Janjušević, istakavši pozitivne ocene izveštaja o dosadašnjem radu opštinskog odbora i predsednika opštine koje su razmatrali izvršni organi stranke. On je preneo pozdrave predsednika Izvršnog odbora SNS –a Darka Glišića i demantovao navode objavljene na portalima.

Jedinstvo, snaga i energija svakog odbora su jako bitni u ovim vremenima kada se podmeću razne izmišljene afere i kada se želi diskreditovati predsednik države i zaustaviti napredak Srbije. Zato nesmemo dozvoliti da verujemo u sve što se tendenciozno medijski plasira, istakao je Milenko Jovanov.
PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *