„Kamiondžije“ iz Priboja dobile novu upravu

Priboj – Pribojske “kamiondžije” dobile su novo rukovodstvo, nakon ostavke dosadašnjeg predsednika Gorana Kolašinca, koji je u svom obrazloženju istakao da to čini iz zdravstvenih razloga i da će i dalje ostati uz klub i pomagati shodno svojim mogućnostima. Kolašinac je dodao da mu je drago što je bio prvi čovek FAP-a i tom prilokom se zahvalio opštinskom rukovodstvu i Sportskom savezu Priboj na nesebičnoj podršci.

Bolji dani za pribojski Fap, foto: PP Media

Novi Predsednik kluba biće mladi Jovica Vasilić, za koga je glasalo svih 12 prisutnih članova Skupštine, od ukupno 15 koliko broji ovo telo. U kraćoj diskusiji Vasilić je dodao da će uz pomoć svojih saradnika pokušati da vrati Priboj na fudbalskoj mapu Srbije gde mu je i mesto, a naglasio je i da je u dogovoru sa opštinskim čelnicima u planu da se izgradi pomoćni teren, natkrije zapadna tribina, kao i da se renoviranu svlačionice stadiona.

Nova uprava FK „Fap“ iz Priboja, foto: PP Media

Skupština kluba izabrala je i novi Upravni odbor na predlog Vasilića, a to su Milan Lojanica, bivši čelnik FAP-a, Dženan Alihodžić, dosadašnji predsednik kluba, kao i pribojski preduzetnici, Borko Radović, Zoran Blagojević i Ratko Komarica.


– Uporedo sa infrastrukturnim radovima, radićemo i na vraćanju publike na tribune a siguran sam da ćemo im se odužiti dobrim igrama jer smo već krenuli u stvaranje tima koji će biti prepoznatljiv po dobroj igri i koji će praviti odlične rezultate – istilče Jovica Vasilić, novi predsednik FAP-a i dodaje da će se uporedo raditi i na jačanju omladinske škole, a prvi korak u tome je prijavljivanje omladinske selekcije u ligu Zapadne Srbije.

Kako se moglo čuti na sednici Skupštine kluba u narednim danima će se upravi „kamiondžija“ priključiti značajni privrednici i sportski radnici iz Priboja i regiona. Takođe, pribojce raduje i informacija da je izvesno da ce Filip Pijevac opet čuvati mrežu Fapa, a biće još mnogo iznenadjenja za ljubitelje fudbala u gradu na Limu.

PP Media