Kamiondžije počele pripreme za novi šampionat, “nišane” Prvu ligu

Priboj – Pod rukovodstvom novog šefa stručnog štaba Miodraga Starčevića, kome je dobrodošlicu poželeo mladi i agilini predsednik novog srpskoligaša Jovica Vasilić, fudbaleri FAP-a u ponedeljak su počeli pripreme za novi šampionat.

Na prozivci “kamiondžija” čak 32 igrača, foto: FK Fap

Na prozivci se pojavilo čak 32 igrača, od čega pet novajlija. Danko Grbović se posle kraće pauze vraća iz Zlatara, sa njim u Priboj dolazi i mladi Dejan Jovanović koji je prethodne sezone uspešno nosio dres čačanske Slobode. U redove “kamiondžija” vraća se iz Austrije Đorđe Kovačević a tu je i Vojin Krća koji je igrao u Beogradskoj Lokomotivi. Sigurno za sada najveće pojačanje stiže iz Čačanskog Borca u vidu golmana Lazara Đorđevića, po mnogima najboljeg golmana Srpske lige Zapad u prethodnoj sezoni. 

Dobro raspoloženje u svlačionici od prvog dana, foto: FK Fap

Kako nezvanično saznajemo do petka se očekuju dva jaka pojačanja u taboru FAP-a i to u vidu Dejana Đenića, dojučerašnjeg ubojitog napadača superligaša Kolibare iz Lazarevca, igrača sa višegodišnjim superligaškim iskustvom, kao i Strahinje Pantića koji je bio stub odbrane Jedinstva iz Uba prošle sezone.

– Za petnaestak dana koliko smo u klubu uradili smo mnogo. Klub doveli do Srpske lige, što ni malo nije bilo lako i za to bi hteo i javno da se zahvalim rukovodstvu opštine Priboj, kao i našim prijateljima kluba koji su nam pomogli da istrajemo u našoj nameri. Nadam se da ćemo im se dobrom igrom i još boljim rezultatima odužiti, a tu će nam biti svkako potrebna i pomoć naših vernih navijača koje očekujem da u velikom broju ispune tribune stadiona – naglašava predsednik FK FAP, Jovica Vasilić.

Novi predsednik kluba Jovica Vasilić, foto: FK Fap

Novi šef stručnog štaba, Miodrag Starčević iza sebe ima uspešnu trenersku karijeru.

– Trenerskim poslom se bavim već devetnaest godina, od najnižih rangova, pa čak i do Super lige gde sam proveo šest sezona. Imao sam i drugih ponuda, ali nisam mogao da odbijem ponudu FAP-a, jer raditi u sredini kakva je Priboj je izazov za svakog trenera – ističe Starčević i dodaje da će se pripreme odraditi u tri faze.

 – Najpre ćemo raditi u Priboju, na sticanju kondicije, potom se selimo na Zlatibor sedam dana gde ćemo odigrati tri utakmice, a poslednjih sedam dana u Priboju ćemo uigravati ekipu za početak prvenstva – zaključuje novi šef struke “kamiondžija” Miodrag Starčević.

PP Media