Kanadski ambasador posetio Prijepolje

Opštinu Prijepolje posetio je ambasador Kanade u Srbiji Filip Pinington .On se sastao sa predsednikom opštine Prijepolje Dragoljubom Zindovićem i njegovim saradnicima, Mi smo iskoristili priliku da ambasadora upoznamo sa svim resursima sa kojima raspolaže naša opština, razgovarali smo i o dovođenju kanadskih investitora u Prijepolje, kazao je predsednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović nakon sastanka sa ambasadorom.
Ovo je prvi put, da nakon deset godina, jedan kanadski ambasador posećuje opštinu Prijepolje, mi smo mu izuzetno zahvalni na tome, rekao je predsednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović.
“Ambasador je iskazao zadovoljstvo sa svim tim što je čuo od nas vezano za opštinu Prijepolje, od dobrih multietničkih odnosa pa do ekonomske situacije koja i nije baš najsjajnija, ali postoje dobri resursi koji mogu da unaprede ekonomski razvoj”, istakao je Zindović.

Predsednik opštine PrijepoljeDragoljub Zindović i ambasador Kanade u Srbiji Filip Pinington foto: www. ppmedia.rs

Predsednik opštine PrijepoljeDragoljub Zindović i ambasador Kanade u Srbiji Filip Pinington foto: www. ppmedia.rs


“Prvi put boravim u opštini Prijepolje, jedan od razloga što sam danas tu jeste i to što vi ovde imate jednu uspešnu kanadsku kompaniju MDG koja posluje u vašem gradu i zapošljava veliki broj mladih ljudi”, kazao je ambassador Kanade u Srbiji Filip Pinington.
Nakon sastanka u zgradi Lokalne samouprave ambasador Kanade prisustvovao je Karavanu omladinskog preduzetništva i Privrednom forumu mladih, koji se održan u Domu kulture.
PP Media