Košarkaši Mileševca puni optimizma čekaju start prvenstva

Košarkaši Mileševca počeli su pripreme za novu sezonu, u kojoj će se prvi tim takmičiti u Drugoj srpskoj ligi Zapad. Tokom letnje pauze u klub je stiglo nekoliko proverenih igrača, što uliva optimizam pred start prvenstva.

Nakon odlične minule sezone koju je proveo u Zlataru iz Nove Varoši, u Mileševac se vratio Boris Janjušević, čime je klub dobio veliko pojačanje na poziciji centra sa kojom je imao problema tokom čitave prošle sezone. Drugi “povratnik” je Aleksa Janjušević, igrač koji je prošao sve selekcije Mileševca, seniorsku karijeru je gradio u beogradskim klubovima i igra na pozicijama 1 i 2.

U klub je stigao i Nikola Knežević, momak koji je dirigovao igrom Mileševca pretprošle sezone, koja je svakako najuspešnija u istoriji kluba. Ovaj igrač tokom svoje karijere je igrao i za FMP, zatim u NCAA gde je branio boje Walsh univerziteta. Nakon povratka u Evropu put ga je odveo ka ekipi Konkordije iz Rumunije, zatim je igrao za Zlatibor, Ulcinj, a nastupao je i za Slobodu iz Užica kao i za komšije iz Priboja.

Prvenstvo u Drugoj srpskoj ligi Zapad kreće u oktobru.
PP Media