Krsto Janjušević: Кukanje u praznoj sali zbog zakona koji su sami doneli

Beograd/Priboj – Poslanik i član Izvršnog odbora SNS Кrsto Janjušević u svom izlaganju u Narodnoj skupštini, izjavio je danas da je od 2000. godine pa do 2008. izborni zakon pojedinim političarima bio, kako je naveo, hvaljen i evropski, ali da se to vremenom promenilo.

„Već od 2012. pa do Beogradskih izbora koji su održani 2018. godine, a pre toga ubedljiva pobeda na predsedničkim izborima Aleksandra Vučića, napravili su to da ima problema sa izbornim zakonima. Кo su ljudi koji nisu zadovoljni izbornim uslovima i koji su kukali pred evropskim parlamentarcima u praznoj sali, tačnije trebali su u punoj, ali su kukali pred praznim stolicama”, naveo je Janjušević dodajući da mora još jednom da kaže ko su ti ljudi, iako se to zloupotrebljava i skreće sa teme, jer je to, kako je rekao, ozbiljna stvar.

„Nije zadovoljan Dragan Đilas i šteta je što pred onih pet – šest parlamentaraca, ja ne znam koliko ih je bilo, možda je bio neko iz obezbeđenja, ali eto, trebao je pokazati svoju imovinsku kartu. To je prvi dokument koji je on trebao da pokaže dok je kukao na izborne uslove u Srbiji, kako sam zaradio 619 miliona evra dok sam bio na vlasti u Srbiji sa grbače naroda ove zemlje? Mogao je i Zelenović da pokaže priznanje njegovog saradnika o kupovini glasova u Šapcu, postoji i taj dokument. Mogli su da pokažu i neke njihove i stavove njihovog koalicionog partnera i jurišnika Boška Obradovića da će migrantima kada pobede naseliti kuće članova Srpske napredne stranke. Ovde je teški fašizam prisutan, koji su oni trebali da prezentuju evropskim parlamentarcima kao i to šta oni misle o migrantima”, izjavio je Janjušević.

GZS i PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *