Lap top i garderoba za osmočlanu porodicu Mijović

Omladina Srpske napredne stranke u Priboju, u petak  je posetila osmočlanu porodicu Mijović i tom prilikom donirala deci novi laptop Lenovo i garderobu.

Laptop je kupljen sredstvima koja je prikupila u prethodnom periodu omladina stranke u Priboju, a odabrana je porodica Mijović iz naselja Potpeć, kao svetao primer višečlane porodice u današnje vreme i kao jedne od porodica koje su najbogatije onim najvrednijim, a to su deca. Laptop je kupljen po želji dece, a istoj će osim za zabavu i igru, služiti i za učenje i lakše savladavanje gradiva, kao i neformalno širenje znanja.

Donacija osmočlanoj porodici Mijović

Otac i glava porodice Milomir Mijović, zahvalio se na ovoj donaciji, rekavši da će laptop mnogo značiti deci čija je želja bila da isti poseduju. On se ujedno zahvalio i narodnom poslaniku iz Priboja, Кrstu Janjuševiću i predsedniku Opštine, Lazaru Rvoviću na dosadašnjim zalanjima za njegovu višečlanu porodicu, ali i mnoge druge porodice, osvrnuvši se na to da je on kao otac šestoro dece, uspeo da se zaposli u struci u svom gradu i tako obezbedi egzistenciju svojoj porodici ali i njegovo prisusustvo kao oca u odrastanju dece.

Ovo je samo jedna u nizu akcija Omladine Srpske napredne stranke u Priboju, koja je za cilj imala promovisanje svetlih primera, porodice i porodičnih vrednosti, ali i aktivizma koji daje podršku hrabrim ljudima koji se ličnim primerom bore za povećanje nataliteta.

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *