U kvalitet Lidlovih peciva uverili se žitelji Sevojna (video)

Pšenični, kukuruzni i ražani ukusi koji se tope u ustima su savršeni početak dana a u to će se danas uveriti i meštani Sevojna.

Lidlova pekara na točkovima danas je na ulicima užičke gradske opštine, a već od sutra se vraća na Trg Svetog Save u gradu na Đetinji od 11:00 do 13:00 časova.

Uvek sveže slatke i slane poslastice iz Lidlove pokretne pekare

Poznati radijski voditelj Dragan Ilić družiće se za dane vikenda sa posetiocima Lidl kamiončića.

Svakog dana u Lidl prodavnicama sve se peče više puta dnevno od raznovrsne ponude hlebova, peciva od lisnatog testa, bureka, pogačica, kifli i kroasana.

Lidl kamionče služi i osveženje

Lidlova peciva i hlebovi proizvedeni su od pažljivo odabranih i kvalitetnih zrna žitarica. A u ponudi imaju od sitno punjenih slanih i slatkih peciva, do raznovrsne ponude hlebova – od onih koji su omiljeni gurmanima, poput hleba sa krompirom ili lukom, lovačkog hleba, bageta i somuna, do onih za ljude koji vode računa o balansiranoj ishrani – raženih ili sa više vrsta semenki.

Najponosniji su na hleb sa 85% raži koji je hranjih, ukusan i pogodan za sve režime ishrane. Tu je Weltmeisterbrot hleb prepun najrazličitijeg semenja, a treći među jednakima je Lidlov kukuruzni hleb. Možete odabrati bavarske perece, čuveni kanadijer – belgijsku poslasticu sa pekan orasima, mirisne koasane sa 24 % maslaca ili stari dobri burek.

GZS i PP Media