Lider pokreta Dveri u poseti Zlatiborskom okrugu

Lider Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović u sklopu kampanje za predsedničke izbore obilazeći Zlatiborski okrug nakon posete Požezi i Užicu obišao je Novu Varoš, Prijepolje i Priboj. Obraćajući se prisutnima u gradu podno Zlatara Obradović je istakao da su predsednički izbori jako bitni za budućnost Srbije te da se mora stati na kraj koruptivnoj politici Srpske napredne stranke, posebno apostrofirajući primer Nove Varoši i Prijepolja.
“Kampanja za predsedničke izbore uveliko je u toku, obišao sam ceo Moravički okrug a sada i Zlatiborski sa željom da predstavim građanima nekoliko ključnih stvari, pre svega lažna predizborna obećanja Srpske napredne stranke kojih je puno, naročito u Zapadnoj Srbiji. Nema aerodroma Ponikve, nema autoputa,nema nijedne investicije u zapadnu Srbiju ali zato ima raznih koruptivnih afera naročito u Novoj Varopi i Prijepolju”, kaže lider pokreta Dveri Boško Obradović.

Boško Obradović lider Srpskog pokreta Dveri, foto: www.ppmedia.rs


Povodom nastupajućeg Savindana iz ovog pokreta su uručili humanitarnu pomoć u vidu životnih namirnica za tri ugrožene prijepoljske porodice.
“Na ovaj način želimo da pomognemo porodicama ali i da ukažemo javnosti da ovakve porodice postoje kojima je neophodna pomoć. Ovde je možda i najbolji primer zašto je državi potebno Ministarstvo za brigu o porodici”, ističe Miroljub Bjelić iz prijepoljskog Pokreta Dveri.

Povodom Savindana predstavnici Dveri uručili su pomoć porodicama losijeg imovinskog stanja u Prijepolje, foto: www.ppmedia.rs


Krsna slava Srpskog pokreta Dveri je Savindan pa će centralna proslava večeras biti upriličena u Prijepolju dok će lider ovog pokreta sutra u manastiru Mileševi prisustvovati svetoj afhijerejskoj liturgiji.
PP Media