Miljan Vujašević iz Prijepolja oblači reprezentativni dres

Mladi fudbaler FK „Polimlje“ koji igra u kategoriji petlića Miljan Vujašević dobio je poziv za pripreme fudbalske reprezentacije Srbije. Vujašević je jedini predstavnik Zlatiborskog okruga koji će se od danas staviti na raspolaganje selektoru reprezentacije Srbije i narednih dana boraviti u Staroj Pazovi.
Kao potvrda kvalitetnog rada u mlađim selekcijama FK „Polimlje“ stigao je i poziv mladom fidbaleru ovog kluba Miljanu Vujaševiću od strane selektora reprezentacije. Ovo je već treći put kako Miljan odlazi na pripreme reprezentacije Srbije za uzrast 2003. godište i kako ističe tamo stiče dragoceno znanje u sportu kojim se bavi od svoje pete godine.
„Odlazak u reprezentaciju mi mnogo znači jer ću tamo naučiti brojne fudbalske veštine i ima ću priliku da igram sa najboljim fudbalerima u Srbiji“, kazao je Miljan Vujašević.
Dvanaestogodišnji Miljan je kapiten petlića FK „Polimlje“ i kako ističe veliku podršku ima, kako od saigrača iz kluba, tako i od porodice i drugara iz škole.
Miljanov trener Zoran Mosurović kaže da ovog mladog i perspektivnog fudbalera od druge dece odvaja upornost i požrtvovanje i da veruje da će on polako krenuti stopama Mihaila Pjanovića i Ivice Dragutinovića.
„On je veoma kvalitetan igrač, njegov uspeh mnogo znači za naš klubi i opštinu Prijepolje, ali najviše za samog Miljana“, istakao je Mosurović.
Miljan Vujašević danas putuje u Staru Pazovi i tamo će boraviti narednih deset dana sa svojim vršnjacima iz cele Srbije.
PP Media