Minimalan poraz fudbalera Fapa u prvoj proveri na primorju

Fudbaleri pribojskog Fapa od ponedeljka se nalaze na Crnogorskom primorju gde bruse formu za nastavak prvenstva u Srpskoj ligi grupa Zapad koje kreće početkom marta. Kamiondžije su danas u Baru odigrale prvi kotrolni meč sa crnogorskim drugoligašem Jezerom iz Plava, po kišnom vremenu pretrpeli minimalan poraz od 3:2 (3:1). Golove za Fap postigli su Kostadinović u 13 i Plojović u 81. minutu meča, dok je za Jezero dvostruki strelac bio Radenović u 17 iz penala i 38, treći gol delo je Karadžića u 44. minutu.

Kišovito vreme u Baru nije mnogo uticalo da ekipe FAP-a i Jezera pruže borbenu utakmicu, gde je crnogorski drugoligaš za nijansu bio bolji i zasluženo slavio iako je ekipa FAP-a povela sa 1-0 preko Kostadinovića. Plavljani su poravnali rezultat par minuta kasnije sa bele tačke preko Radenovića. U nastavku igre viđeno je po nekoliko dobrih prilka na obe strane da bi Radončić drugim pogotkom doneo prednost svom timu. Dva minuta kasnije Đonović sa bele tačke nije uspeo da poravna rezultat, da bi Karadžić dva minuta nakon toga pogodio i doneo svom timu dva gola prednosti. I u drugom delu meča viđena je borbena igra, Stanković i Goljović imali su odlične prilike, da bi pred sam kraj meča Plojović smanjio prednost Jezera i ispostaviće se postavio konačan rezultat.

Sportski direktor kluba iz Priboja Miroslav Bukvić kaže da je ekipa prezadovoljna uslovima za rad koje ima u Crnoj Gori.

– Smeštaj i ishrana u pribojskom odmaralištu u Sutomoru gde je ekspedicija smeštena su na vrhunskom nivou. Igrači su voljni za rad i vredno treniraju u Baru na terenima SC Topolica gde imaju sve odlične uslove – kaže Bukvić.

U četvrtak na redu je nova provera „kamiondžija“ takođe protiv ekipe iz Plava a u planu je i da se odigra meč u Kotoru protiv Bokelja, nakon čega sledi povratak u Priboj.
PP Media