Misterija o ubistvu Jelene Marjanović: Da li put do ubice vodi prema Priboju?

Priboj – Pismo nepoznatog pošiljaoca stiglo je u sud iz Švajcarske, a u njemu je napisano da je Jelenu sa više udaraca tupim predmetom u glavu ubio čovek koji je navodno bio klijent njene svekrve, pišu beogradski mediji.

Misteriozno ubistvo pevačice Jelene Marjanović

“D.M. biznismen iz Priboja ubio je pevačicu Granda Jelenu Krsmanović Marjanović, ali po nalogu njene svekrve”, ovo piše u anonimnom pismu koje je stiglo u Viši sud u Beogradu, pred početak suđenja Zoranu Marjanoviću, kome se sudi zbog optužbi da je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu Jelenu Marjanović, prenosi Kurir u štampanom izdanju od srede.

“Ubica je znao gde će trčati i tamo je čekao…”, piše anonimni pošiljalac, a prenosi Kurir koji je došao u posed ovog pisma.

Pošiljalac je do detalja opisao njegovo poznanstvo sa D.M, kao i sve okolnosti pod kojima je pevačica ubijena na nasipu u Borči 2. aprila 2016.

“Ubio sam čoveka 1998. u Švajcarskoj, a u tome mi je, kao vozač, pomogao D.M. Ja sam tada bio osuđen na 13 godina zatvora, a D.M. se izvukao. Posle sam ga opet sreo u zatvoru u Cirihu, 2006. i 2007. godine, gde je on došao zbog nekog drugog dela. Mnogo godina kasnije, ja sam se doselio u Novi Sad, kod ujaka, gde me je 2016. posetio D.M”, navodi se u pismu, koje ukupno ima pet strana, a koje su objavili beogradski mediji.

Prema rečima autora ovog pisma, D.M mu je ispričao da je 2012. došao u Srbiju, u Priboj, kako bi izbegao još jednu zatvorsku kaznu u Švajcarskoj, prenosi list.

“Rekao mi je da se 2015. preselio u Beograd, gde je otvorio turističku agenciju, ali mu je loše išlo, pa je išao kod neke navodno najbolje vračare, koja mu je pomagala da se reši neprijatelja…”, piše u pismu koje je objavio i Informer.

Kurir i PP Media