Nova Varoš: POS terminal na šelteru Uslužnog centra

Nova Varoš – U saradnji sa Кancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu Republike Srbije opština Nova Varoš uvela je i pustila u rad POS terminal na šalteru opštinskog Uslužnog centra.

POS terminal na šalteru Uslužnog centra

– Postojanje ovog terminala olakšava građanima obavljanje svih administrativnih poslova koje podrazumevaju plaćanje određenih administrativnih taksi, kako republičkih tako i opštinskih, plaćanje poreza. Zahvaljujući puštanju u rad ovog terminala pri Uslužnom centru opštine Nova Varoš, prilikom izdavanja izvoda iz matičnih knjiga ili uverenja o državljanstvu, kao i prilikom pokretanja nekih administrativnih postupaka, građani više neće morati uplatu da vrše popunjavanjem uplatnica i plaćanjem na šalterima pošte ili banaka, već će to moći da urade jednostavnim provlačenjem platne kartice – kaže načelnik Opštineske uprave Mirel Roljević.

Na ovaj način opština Nova Varoš obezbedila je svim korisnicima usluga Uslužnog centra brzu i efikasnu realizaciju administrativnih procedura, težeći uvođenju što efikasnijeg jednošalterskog sistema.

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *