Mladi lideri u Priboju

Priboj – Sastanku, koji je sinoć održan u prostorijama SNS u Priboju, prisustvovali su Đorđe Dabić poverenik OO SNS u Čajetini i kandidat za narodnog poslanika na listi Aleksandar Vučić i Ana Beloica iz Raške takođe kandidat za poslanika.

Mladi lideri Ana Beloica, Stefan Srbljanović i Đorše Dabić, foto: A.Rovčanin

„Ovom posetom oni šalju signal da ukoliko sutra budu narodni poslanici da svi možemo da računamo na njihovu podršku u bilo kojoj situaciji, da građani Priboja budu slobodni da im se obrate za bilo šta”, rekao je pribojski kandidat za narodnog poslanika na listi SNS, Stefan Srbljanović.

„Maksimalno se trudimo da vodimo jednu pozitivnu kampanju za predstojeće izbore pričajući o rezultatima naše politike ostvarenim u prethodnom periodu ali i o planovima za budućnost. Oni su prikazani u Investicionom projektu Srbije 2020/25. i to je obiman projekat čija vrednost je 14 milijardi evra. Što se tiče Priboja nastavljamo sa velikim projektima na redu je otvaranje fabrike, nemačkog investitora, na Mostinji koja će se graditi iz temelja i koja će zaposliti 400 radnika. Nastavljamo sa infrastrukturnim projektima, rekonsrukcijom škola, bolnica i doma zdravlja izgradnjom toplane na bio masu, izgradnjom zatvorenog bazena, rekonstrukcijom starog dela grada”, kazao je Srbljanović.

Dabić je istakao da Priboj treba da se ponosi mladim kandidatom Srbljanovićem koji je veliki lokalpatriota i koji će dati pun doprinos u afirmaciji, onoga što se ovde nudi kao perspektiva opštine.

„Veliko je zadovoljstvo videti sve rezultate u Pribojui, sve te mlade ljude, koji žele a pomognu da se grad još više i bolje razvija. Mi smo iz susedne opštine Čajetina već pričali kako bi mogli da utičemo da se spoje naše dve turističke ponude, imate Pribojsku banju mi Zlatibor sa druge strane Mokru Goru. Sa mesta na kojima budemo potrudićemo se da Zlatiborski okrug povežemo sa vlastima i da projekti prate razvoj opština”, rekao je Dabić.

Ana Beloica dodaje da nisu ovde samo da bi videli šta se sve uradilo, već i da motivišu omladinu da se što više uključe u politički život jer imaju šta da kažu i da će se njihov glas daleko čuti. „Mi smo pokazatelji da će glas omladine biti zastupljen i u skupštini jer ćemo se zalagati sa njihove interese i prava”, kazala je Beloica.

GZS i PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *