Mozart donirao Priboju košarkaški teren

U okviru akcije kompanije “Mozzart”, pod sloganom ” Sto terena za jednu igru” i opština Priboj je dobila sportski teren. Igralište u Priboju ponelo je ime po Marku Gudurić. Inače obnovljeni teren renoviran je u čast proslavljenog beka kojim se trenutno diči i turski Fenerbahče. Teren se nalazi iza čuvene pribojske “Kifle” koja je na svečanom otvaranju okupila verovatno najveći broj građana do sada.

Sa željom da u svakom gradu u Srbiji i narednih godina niču vrhunski sportski tereni, kompanija Mozzart koja je do sad svoju misiju sprovela u Čačku, Novom Sadu, Zrenjaninu, Nišu, Boru, Kraljevu, Subotici, Novom Pazaru i još 52 mesta širom zemlje i ovaj teren uredila je po standardima profesionalne košarke, u šta će se mladi Pribojci uveriti kada prvi put budu zaigrali košarku na specijalnoj podlozi, pod profesionalnim konstrukcijama sa zglobnim obručima i kliritnim tablama.

Predsednik opštine Priboj Lazar Rvović izrazio je zadovoljstvo što je upravo Priboj dobio jedan ovakav teren.

“Nadam se da će građani umeti da cene jedan ovakav sportski teren i da će se ovde u budućnosti igrati brojne utakmice”, rekao je Lazar Rvović.

PP Media