Mraz odneo prvu žrtvu

Sedamdesetosmogodišnja starica iz Brančića, sela dvadesetak kilometara udaljenog od Prijepolja preminula od posledica smrzavanja. Nesrećnu staricu pronašao je u snegu komšija koji je pozvao lekarsku ekipu, koja je brzo stigla na lice mesta međutim ženi pomoći nije bilo. Uviđaj su obavili službenici Policijske uprave u Prijepolju. Ovu informaciju za “PP Mediu” je potvrdio komandir Vatrogasno spasilačke jedinice Vujadin Kovačević.

Kako saznajemo starica se vraćala iz komšiluka, na putu ka kući u kojoj je sama živela okliznula se i kako se pretpostavlja povredila nogu zbog čega nije mogla da se kreće. Sobzirom da se radil o raštrkanom selu, njene vapaje za pomoć niko nije čuo te je žena preminula od posledica smrzavanja.

Inače, zbog obilnih padavina koje su zahvatile prijepoljski kraj zasedao je i Štab za vanredne situacije na kojem je zaključeno da nema većih problema u snabdevanju toplotnom i električnom energijom te da još uvek nema potrebe za uvođenjem vanredne situacije u ovoj opštini.

PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *