Mršav prelazni rok u OFS Priboj, četiri pojačanja stigla u Polimlje

Prijepolje/Priboj/Nova Varoš/Sjenica – Samo 9 odlazaka i jedan dolazak više, bilans je zimskog prelaznog roka na teritoriji OFS Priboj koji pokriva opštine Priboj, Prijepolje, Novu Varoš i Sjenicu, a pod čijom su ingerencijom četiri kluba malog, dve škole fudbala, kao i pet članova ”Zapadno-moravske” zone.

Kako nam je rekao Aleksndar Popadić, sekretar OFS Priboj, najviše su radili u upravi Polimlja, pa su se tako u svoj matični klub vratili Šljukić (Borac-Veliko Laole), Tahirović (Sloga –Bantsko novo selo), Ćuković (Šumadija-Toponica) i Petrić(Sremac – Vojka), dok odlazaka iz Polimlja nije bilo, kao što ih nije bilo ni kod komšija u Brodarevu gde je u Jasen pristigao samo Tomo Despotović, doskorašnji golman Sloge iz Sjenice.

Aleksandar Popadić, sekretar OFS Priboj, foto: www.ppmedia.rs

Najviše igrača otišlo je iz sjeničke Sloge. Dres tamošnjeg zonaša razdužili su Kostić, Vitorović, Purić, Protić i Despotović, a novajlije su Alimpijević (Takovo ) i Nedeljković (Prijevor). Preostala dva kluba, Zlatar i FAP dobili su po jedno  pojačanje. U Zlatar se iz Sloge vratio mladi Purić, dok je jedino Žarko Grbović otišao iz kluba podno Zlatara. Kada su ”kamiondžije” u pitanju u drugom delu među stativama stajaće iskusni Dalibor Divac, doskorašnji golman prvoligaša iz Novog Pazara koji će ujedno raditi i sa svim golmanima mlađih selekcija kluba, dok su plavi dres razdužili Tomić (Sutjeska Foač) i Ivanović (Prva iskra Barič). Iako su najavljivali čenici pribojskog zonašanajvili dolazak Nikole Miloševića, od toga neće biti ništa jer on nije uspeo da se dogovori sa čelnicima Sloge oko vraćanja u Priboj.

Prvenstvo u ”Zapadno-moravskoj” zoni počinje 14. marta, a već na startu videćemo komšijski derbi kada se u Priboju sastaju FAP i Zlatar. U prvom kolu nastavka Polimlje će u goste Crnokosi u Kosjerić, Sloga Lunjevici u Gornji Milanovac, dok će Jasen biti domaćin Slogi iz Bajine Bašte.

PP Media