Nalbantić novi trener FK “Polimlje”

Uprava FK “Polimlje” zahvalila se na saradnji dosadašnjem treneru Ivanu Čančareviću, koji je ovaj klub vodio poslednjih godinu i po dana i na njegovo mesto dovela nekadašnjeg golmana užičke “Slobode” Nihada Nalbantića. Nalbatić je svoju trenersku karijeru dugo godina gradio u inostranstvu, a bio je trener i FK “Zlatibor”, kao i “Goražda” iz Bosne i Hercegovine.
Prelazni rok za fudbalere zvanično počinje u ponedeljak, 18. januara, a prema rečima predsednika FK “Polimlje” Rijada Muškića već su dogovoreni angažmani sa nekadašnjim fudbalerima ovog kluba, Aleksandrom Cvijovićem, Admirom Mekićem, kao i Admirom Džanovićem, koji se povratkom iz Nemačke stavio na raspolaganje FK “Polimlje”. Muškić ističe da se radi na dovođenju još novih igrača, a akcenat će biti stavljen prevashodno na fudbalere iz Prijepolja, koji su igrali u drugim sredinama.
Polimlje je za sada napustio samo Aleksandar Rizovski, koji će od prolećnog dela prvenstva nosti dres lidera tabele Zone Drina “Zlatibor” iz Čajetine. Predsednik FK “Polimlje” je takođe istakao da za sada nema najava o odlascima drugih igrača. Prelazni rok traje do 12. februara 2016. godine.
Kraj zimskog raspusta za fudbalere “Polimlja” predviđen je za 25. januar, kada bi trener Nalbantić trebalo da izvrši prozivku igrača i otpočne pripreme za prolećni deo prvenstva koji kreće sredinom marta.
PP Media