Narodna poslanica Samira Ćosović u poseti opštini Prijepolje

Prijepolje – U sklopu posete opštini Prijepolje, narodna poslanica Samira Ćosović obavila je sastanak sa predsednikom Skupštine opštine Prijepolje Izudinom Šantićem, članovima opštinskog veća Duškom Bajić, Arminom Mujezinovićem, Zoranom Petrićem i Zoranom Despotovićem kao i predsednikom odborničke grupe ‘’Zajedno za Prijepolje-Rasim Ljajić’’ Šefketom Šehovićem, saopšteno je na fejsbuk stranici Opštine Prijepolje.

Narodna poslanica Samira Cosović u razgovoru sa opštinskim rukovodstvom, foto: Opština Prijepolje

Tom prilikom razgovaralo se o zajedničkim aktivnostima koje može da sprovede lokalna samouprava uz pomoć narodne poslanice. Opštinsko rukovodstvo je upoznalo narodnu poslanicu Samiru Ćosović sa tekućim aktivnostima koje se sprovode od strane lokalne samouprave.

Dobijeno je obećanje od strane narodne poslanice, da će se aktivno uključiti u rešavanje nekoliko aktuelnih problema, kao što je pitanje u vezi načina isplate troškova prevoza za dva učenika koji su nastanjeni na teritoriji opštine Prijepolje a pohađaju osnovnu školu na teritoriji opštine Nova Varoš. Takođe, ovom prilikom Samira Ćosović je obećala opštinskom rukovodstvu da će učiniti dodatne napore da bi se ,na osnovu zahteva koji je uputio predsednik SO Izudin Šantić, što pre dobilo mišljenje Ministarstva finansija u vezi zapošljavanja u javnom sektoru.

Narodna poslanica će iskoristiti svoja prava koja ima i van skupštinskog zasedanja (interpelacija i poseta ministarstvima), da bi se ova pitanja što pre rešila. Pored toga, u sklopu svog delovanja, u cilju interesa građana opštine Prijepolje, aktualizovaće sva tekuća pitanja koja su od neposrednog interesa za opštinu Prijepolje a u tesnoj su vezi sa lokalnom samoupravom.

PP Media