Nastavljena revitalizacija putne infrastrukture u Priboju

Priboj – Ovih dana popravljen je asfaltni put  prema školi u pribojskoj mesnoj zaednici Mažići, ukupne dužine 1600 metara, a asfaltirano je i 560 metara puta kroz Ćirkoviće i Pantoviće u mesnoj zajednici Banja, kao i put do groblja za ova dva sela. Sredstva je obezbedila opština Priboj, a izvođač je prvi put na asfaltnim radovima bila firma “Autoprevoznik Кaradžić” iz Pribojske Banje.

Propale i zubom vremena oštećene deonice puta odlaze u zaborav, a Mažićani ponovo dobijaju savremenu putnu komunikaciju. Na određenim deonicama  prosto se više nije moglo proći putničkim automobilima.

Sada kroz Mažiće ponovo vijuga kompletna saobraćajnica, bez ijednog oštećenja. Asfaltom je popravljeno ukupno 2600 kvadrata puta od Preprana, pored škole, Derikonjića i Bakovića, pa sve gotovo do u vrh ovog dela Mažića.

Razloga za zadovoljstvo ovog leta imaju i žitelji sa druge strane Lima, iz mesne zajednice Banja gde je ovog leta asfaltom presvučeno dosta putnih pravaca, a poslednjih dana je to učinjeno u selima Pantovići i Ćirkovići. Ovde su na tri poteza asfaltirane deonice puteva, ukupne dužine od 560 metara, od kojih je jedna i prema seoskom  groblju.

D. Ljeljen PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *