Neophodna sanacija puta Kokin Brod – Jarmovac

Narodni poslanik, Krsto Janjušević, na zasedanju Skupštine Srbije rekao je da je opština Nova Varoš u zadnjih deset godina doživela veliku ekspanziju u turističkom smislu, jer je 2012 godine zabeleženo preko 2000 noćenja, a na kraju ove godine biće preko 100 hiljada noćenja.

“Zlatar postaje prepoznatljiva tačka na turističkoj mapi Srbije. Grade se novi hoteli i povećavaju smeštajni kapaciteti. Ono što takođe doprinsi razvoju turizma jeste početak rekonstrukcije putnog pravca ka Branoševcu, to je ključni element koji im je nedostajao da imaju pun turistički sadržaj i da pređu na još jedan viši nivo turističke ponude”, kazao je Janjušević.

Narodni poslanik Krsto Janjušević

On je podsetio i na efikasno reagovanje Vlade RS kad je u pitanju bila realizacija pristupne saobraćajnice industrijske zone u Priboju, kad je rešeno 2,6 km puta i time su, kako je istakao Janjušević, otvorena vrata novim investitorima.

“Nakon tog uspešnog projekta koji je doneo oko 400 novih radnih mesta, želim da vas zamolim i za rekonstrukciju putnog pravca Kokin Brod – Jarmovac, jer to je put koji Pribojci najviše koriste i predstavlja naš izlaz u svet, ali i korak ka razvoju privrede i turizma. Neophodno je da taj putni pravac bude na višem nivou”, rekao je Janjušević.

Ministarka saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, naglasila je kako postoji mogućnost da ministarstvo i lokalna samouprava zajedno urade projktno – tehničku dokumentaciju, i nakon toga zajedno odluče u kom odnosu bi krenuli u rekonstrukciju tog putnog pravaca.
Izvor: GZS i PP Media

One thought on “Neophodna sanacija puta Kokin Brod – Jarmovac

  • NOĆAS I NOĆ PRE U PRIBOJU PONOVO KRVAVI PIR HITLEROVIH NASLEDNIKA, MASOVNO TROVANJE PASA, KRSENJE SVIH ZAKONA REPUBLIKE SRBIJE.KO STOJI IZA TOG, LOKALNE VLASTI CUTE, OTROV SVUDA PO ULICI TROTOARU, IZ USTA MRTVIH PASA BELA PENA ZELENI OTROV.DECA GAZE PATIKAMA.DESET GODINA LOKALNA VLAST TRAŽI MESTO ZA AZIL, NEMA NOVCA ZA STERILIZACIJU, ODOBRENJA ZA KUĆICE..MOŽE DA SE PLATI TROVANJE DVA PUTA GODISNJE..SRAMOTA ČAK I ZA NELJUDE,molim sve gradjane istomišljenike, udruženja a ima nas da sačuvaju fotogr. mrtvih psa imamo ih svi.TOLIKO O UČMALOJ SREDINI U 21 VEKU.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *