Nova donacija prijepoljskom zdravstvu: Porodica Trepalovac se upisala u knjigu dobrotvora

Prijepolje – Broj donatora koji pomažu gotovo svakodnevno zdravstvene ustanove u Prijepolju sve je veći. U knjigu dobrotvora upisala se i porodica Trepalovac koja je donirala opremu vrednu 1700 evra.

Porodica Trepalovac sa direktorom Opšte bolnice dr Zoranom Drobnjakom, foto: A.Rovčanin

„Prvi put doniramo prijepoljskoj bolnici. Momentalno stanje ovde i u svetu nas je naveo na ovaj podvig i znamo da je svaka pomoć dobro došla. U dogovoru sa direktorom bolnice Zoranom Drobnjakom i doktorom Mujom, uzeli smo trenutno najpotrebnije stvari za svakodnevno funkcionisanje kao što su ćebad, jastuci, posteljina, papiri za štampanje, voda, sokovi, kako bi olakšali pacijentima boravak i lečenje. Ova donacija je od srca, želim svim bolesnicima brz oporavak“, rekla je Jasna Trepalovac.

„ Živim u inostranstvu već 37 godina, od toga 30 godina u Nemačkoj, ineče sam iz Prijepolja, tačnije Zavinograđa i već odavno pregovaram sa svojim rođakom doktorom Mehovićem kako da pomognemo Bolnici i Domu zdravlja u Prijepolju. Sada smo donirali 1700 evra i biću uvek na raspolaganju, za svaku pomoć koja bude trebala. Želim da se zahvalim svim doktorima i medicinskim radnicima koji se bore sa ovom virusom i koji su tu dan i noć sa pacijentima“, izjavio je Munir Trepalovac.

Foto: A.Rovčanin

„Evo i danas je jedan lep gest koji zajedno svi realizujemo, zahvaljujući našem doktoru Muju Mehoviću i bračnom paru Trepalovcima Jasni i Muniru, danas smo dobili jednu pomoć koja nam je dragocena u svakodnevnom radu sa pacijentima, to je pomoć i za pacijente i za zdrastvene radnike. Dobili smo određenu količinu onoga što svakodnevno trošimo, kao što su papir za štampu, određenu količinu vitamina, napitaka, posteljine za naše pacijente. Svega ovoga ne bi bilo da nije bilo dobrih ljudi, znači Trepalovaca bračnog para i doktora Muja koji nas je sve povezao i omogućio da danas prisustvujemo predavanju ove donacije. Ovom prilikom zahvaljujem se svima koji su pomogli u realizovanju ovoga i nadam se da nećemo mnogo toga potrošiti i da će ostati i za naredne godine“, rekao je Drobnjak.

GZS i PP Media