Nova Varoš dobija savremen košarkaški teren posvećen Nemanji Nedoviću

U okviru akcije Mozzart kopanije “Sto terena za jednu igru” u četvrtak 7. juna u Novoj Varoši biće svečano otvoren obnovljen košarkaški teren u Naselju posvećen košarkaškom reprezentativcu Srbije Nemanji Nedoviću koji je upravo prve košarkaške korake napravio u gradu podno Zlatara. Otvaranju terena čiju će vrpcu preseći sam Nedović, prethodiće revijalna utakmica koju će odigrati podmladak KK “Zlatar” iz Nove Varoši, dok će u okviru programa biti organizovano takmičenje u šutiranju trojki. Najuspešniji šuteri osvojiće vredne nagrade.

Teren u Novoj Varoši biće 59. po redu koji je obnovljen u okviru društveno odgovorne akcije kompanije Mozzart. Igralište je dobilo potpuno novu specijalnu podlogu, koševe sa profesionalnim konstrukcijama, kliritne table i zglobne obruče i stolice na tribinama. Cilj ove akcije, jedne od najvećih za omasovljenje i podršku sportu u Srbiji, jeste stvaranje što boljih uslova za buduće šampione koji rastu u svim krajevima naše zemlje.

Misija kompanije Mozzart je da obnovi 100 terena u Srbiji i tako pošalje poruku o važnosti sporta, socijalizacije i zdravog načina života.
PP Media