Nove šampionke iz Nove Varoši – u ŽOK “Zlatar” trenira čak 80 devojčica

Nova Varoš – Košarka, odbojka, rukomet ili fudbal – nije bitno o kom se sportu radi, niti koji je nivo takmičenja u pitanju, kompanija Mozzart je uvek tu da pomogne i bude najverniji navijač. Ova podrška ja važna za više od 5.500 sportista koji su kroz akciju „Novi dresovi za nove šampione“ dobili opremu.

U ŽOK Zlatar trenura 80 devojčica, foto: Promo

Dres sa znakom „M“ za njih je bio velika motivacija, pa su u narednim utakmica nizali samo uspehe. Ovo je slučaj i za OK Zlatar iz Nove Varoši koji okuplja čak 80 devojčica i postoji više od 15 godina.

– Hvala kompaniji Mozzart puno na donaciji, mnogo je učinila za naš klub. Na prošloj utakmici smo ostvarili i prvu pobedu u novoj opremi. Devojke su zadovoljne i znači im mnogo podrška. Nadam se da ćemo i u budućnosti sarađivati sa kompanijom Mozzart u nekim narednim akcijama – kaže trener odbojkašica ŽOK Zlatar Slobodan Jojević.

Podsetimo, i u jeku epidemije korona virusa, regionalni lider u priređivanju igara na sreću nastavio je sa akcijom „Novi dresovi za nove šampione“, a oprema je stigla mnogim klubovima širom Srbije, regiona i dijaspore. Dres na kome piše Mozzart u 2020. obuklo je oko 1.000 igrača iz više od 40 klubova.

Novosti