Obavljen žreb za Srpsku ligu Zapad – Fap u pohod na Prvu ligu kreće protiv Poleta

Priboj – U Priboju je održana Кonferencija klubova za Srpsku ligu Zapad za takmičarsku sezonu 2023/2024, na kojoj su prisustvovali predstavnici skoro svih klubova, izuzev Loznice i OFК Mihajlovca, koji nisu imali svoje predstavnike na konferenciji.

Fap prvu utakmicu u novoj sezoni igra na svom terenu 19. avgusta protiv Poleta iz Ljubića, foto: FK Fap

Za presedavajućeg konferencije Srpske lige Zapad za takmičarsku sezonu 2023/2024 izabran je Jovica Vasilić. On je naveo da je cilj Fapa u nastupajućoj sezoni plasman u Prvu ligu Srbije.

– Prošle godine nismo uspeli da izborimo plasman u Prvu ligu. Relativno kasno kompletirali smo tim. Ove sezone, imali smo puno više vremena da ispravimo propuste od lane. Napravili smo dobar i kompaktan tim. Doveli smo dobra prvoligaška pojačanja i nadam se da ćemo biti konkurentni u borni za prvo mesto – kazao je za „PP Mediu“ predsednik „kamiondžija“ Jovica Vasilić.

Jovica Vasilić predsednik FK Fap, foto: A.Rovčanin

Prvu utakmicu u novoj sezoni pribojci će odigrati na svom terenu i to 19. avgusta protiv Poleta iz Ljubića.

Na konferenciji klubovi su upoznati sa novim propozicijama Srpske lige Zapad, troškovnikom i inokosnim organima. Кomesar takmičenje biće Zoran Trajanovski iz Кragujevca, komesar za suđenje Borko Đurić iz Užice, a novi Disciplinski sudija biće Milan Mijailović iz Valjeva.

Foto: A.Rovčanin

Na kraju sednice je održan i žreb, a 1.kolo je na programu 19.avgusta.

PP Media