Opština donirala dezinfekciona sredstva policiji

Priboj – Imajući u vidu nastalu situaciju pandemije virusa kovid 19, u sredu Nezavisni sindikat policije Sindikalnu grupu Priboj, je posetio je predsednik opštine Priboj Lazar Rvović. Interesovao se za bezbednost u radu svih policijskih službenika, imajući u vidu nastalu situaciju da se na području pojedinih Policijskih uprava pojavio određen broj policajaca sa mogućim problemima respiratorne prirode, kao i to da su dva policijska službenika i preminula.

Prvi čovek opštine Lazar Rvović sa pribojskim policajcima

– Кao i do sada, bezbednost svih građana, kao i bezbednost policijskih službenika pri izvršavanju poslova su bili i ostaće prioritet ljudi koji vode opštinu Priboj – kazao je prvi čovek opštine Lazar Rvović.

Ovom prilikom predsednik je ispred lokalne samouprave uručio donaciju u vidu dezinfekcionih sredstava za policijske službenike.

Pribojski policajci zahvalili su Lazaru Rvoviću, kao i lokalnoj samoupravi na brizi koju su iskazali.

– Značajno je napomenuti da su  i do sada mnogo puta  izlazili u susret Nezavisnom sindikatu policije, a izmeđuostalog u nabavci informatičke opreme i drugih sredstava koje policijski službenici koriste u radu – navode iz Nezavisnog sindikata policije.

Opština Priboj jedna je od retkih opština koja je uvela video nadzor.

PP Media