Opština Prijepolje sprovodi javnu raspravu o izmeni Statuta, povećava se broj članova Opštinskog veća

Opština Prijepolje sprovodi javnu raspravu o promeni Statuta, sa kojim se javnost može upoznati putem sajta opštine Prijepolje sve do 10. februara tekuće godine.

Zgrada lokalne samouprave, foto: A.Rovčanin

– Nacrt Odluke o promeni Statuta opštine Prijepolje biće predstavljen na otvorenom sastanku, koji će se u organizaciji Opštinske uprave opštine Prijepolje održati 11.februara 2021.godine, u sali za sastanke Opštinske uprave,sa početkom u 10 časova. Predlozi i sugestije mogu se dostaviti u pisanoj formi,na adresu: Opštinska uprava opštine Prijepolje, Trg Bratstva jedinstva br.1, sa naznakom predlozi i sugestije vezane za održavanje javne rasprave za promenu Statuta opštine Prijepolje ili u elektronskoj formi na e-mail adresu oprijep@gmail.com – stoji u obaveštenju Opštinske uprave.

Inače, promena Statuta predviđa izmenu člana 60. koji se odnosi na broj članova Opštinskog veća. Novom odlukom predviđeno je da se poveća broj članova veća, čime će biti namireni politički apetiti proširene lokalne vlasti. Naravno, o  narodnom trošku ….

PP Media