Opštinski odbor Jedinstvene Srbije u Priboju proslavio četvrti rođendan

Poštovani prijatelji, kada smo se sedmog februara 2013. godine okupili u Maloj sali Doma kulture, na osnivačkoj Skupštini stranke, imali smo samo jednu ideju vodilju – da u godinama koje slede u našim redovima okupimo one kojima je Priboj na prvom mestu i, osnaženi energijom Dragana Markovića Palme, kroz redovne političke procese postanemo faktor koji će učiniti sve da Priboj ne bude grad propuštenih prilika, kazao je predsednik OO JS Priboj Stefan Srbljanović.

Stefan Srbljanović predsednik OO JS Priboj i Dragan Marković Palma predsednik Jedinstvene Srbije


“Već u ranom delovanju profilišemo se kao stranka koja brine o svim građanima bez obzira na na nacionalne, verske i druge razlike. Uz malo reči, bez ostrašćene demagogije Jedinstvena Srbija na političkoj sceni ističe se kao stranka akcije i delovanja. Pored više humanitarnih akcija, organizovali smo posete naših sugrađana Jagodini, gde je u više navrata taj grad je posetilo nekoliko stotina naših poljoprivrednika, penzionera, omladinaca.
Nakon lokalnih izbora 2016. godine Jedinstvena Srbija u Priboju participira u opštinskoj vlasti, gde sprovodi program stranke na dobrobit svih Pribojaca. Od prethodne jeseni Priboj i Jagodina otpočeli su i zvaničnu saradnju, od koje se u perspektivi očekuju pre svega ekonomski rezultati u vidu dolaska potencijalnih investitora u naš grad.
U duhu sada već tradicionalno dobrih i prijateljskih odnosa, Jedinstvena Srbija sa drugim relevantnim političkim činiocima u našem gradu razvija dinamičan i sadržajan odnos, kao i intenzivan i svestran politički dijalog, a usmerenost na zajedničko rešavanje problema sa kojima se Priboj susreće predstavljaju okosnicu naše saradnje sa koalicionim partnerima”, ističe Stefan Srbljanović.
U tom svetlu Jedinstvena Srbija će i dalje nastaviti put koji smo započeli a sve zarad dobrobiti našeg grada i naših sugrađana. Sa željom da svaka naredna godina bude uspešnija za Priboj i sve njegove građane, svim članovima i simpatizerima čestitam dan stranke, zaključuje Srbljanović u čestitci povodom četiri godine postojanja OO JS Priboj.

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *