Opštinsko veće odobrilo isplatu druge rate novca za sportske klubove i obezbedilo pare za opremanje novih prostorija vrtića

Prijepolje – Prijepoljski većnici odobrili  isplatu druge tranše za sportska udruženja i klubove za koje je Komisija podnela izveštaj da su valjano opravdali prethodno dobijen novac. Iz budžetske rezerve biće izdvojeno 1,6 miliona dinara za potrebe vrtića i opremanje novih prostorija u OŠ Vladimir Perić Valter a usvojili su i Odluku da se po završetku izgradnje kružnog toka na Kolovratu izgradi potporni zid u cilju razgraničenja zemljišta preduzeća Jela Star i kružnog toga.

Foto: A.Rovčanin

Većnici su razmatrali Izveštaj sportskih udruženja za dobijenu prvu ratu novca. Komisija za kontrolu utroška sredstava za sada je podnela izveštaj za osam klubova. Ocenjeno je da je znatno bolje stanje u odnosu na ranije godine i da su gotovo svi klubovi uglavnom opravdali dobijena sredstva.

Iz budžetske rezerve biće izdvojeno 1.600. 000.00 dinara za potrebe vrtića i opremanje novih prostorija u OŠ Vladimir Perić Valter.

Većnici su usvojili odluku da se po završetku izgradnje kružnog toka na Kolovratu izgradi potporni zid u cilju razgraničenja zemljišta preduzeća Jela Star i kružnog toga u dužini koju ne pokriju radovi predviđeni projektom izgradnje kružnog toka koji su povereni Putevima Užice.

PP Media