Organizatori Ramazanske lige pomogli Udruženje „Jednakost“

Odlukom Organizacionog odbora Ramazanske lige neutrošena sredstva od organizacije iste prebačena su Udruženju osoba sa razvojnim smetnjama „Jednakost“ iz Prijepolja. Prilikom organizacije druge po redu Ramazanske lige, koja je trajala preko 20 dana i zavredila veliku pažnju, kako učesnika, tako i publike prikupljena su značajna novčana sredstva od strane sponzora. Tokom same organizacije deo sredstava je utrošen, a prema rečima predsednika OO Ramazanske lige Almedina Ćatića jednoglasnom odlukom odbor je odlučio da ostatak bude prebačen pomenutom udruženju.
„Iako se ne radi o velikoj novčanoj sumi, prikupljenoj od strane prijepoljskih privrednika, koji su nam pružili nesebičnu pomoć tokom organizacije turnira, smatramo da je to pravi način da pokažemo društvenu odgovornost prema našim sugrađanima iz Udruženja „Jednakost“. Tokom same organizacije sav novac prikupljen od sponzora, trošili smo racionalono i trudili se da troškove svedemo na minimum“, kazao je Ćatić.
Predsednik Udruženja osoba sa razvojnim smetnjama „Jednakost“ Hamed Nuković izrazio je zahvalnost članovima OO Ramazanske lige zbog njihovog gesta i istakao da će mu pomenuta sredstva pomoću u sprovođenju svakodnevnih aktivnosti, koje u udruženju priređuju za njihove članove.
PP Media