Otvaranje Ćirkove ulice za Dan opštine Prijepolje

Prijepolje – Za oko tridesetak dana Ćirkova ulica u Prijepolju, na potezu od mosta u Podvaroši prema Zalugu, trebalo bi da bude u potpunosti izgrađena. U kvalitet radova, uverilo se i opštinsko rukovodstvo koje je predvođeno prvim čovekom opštine Dragom Popadićem, obišlo gradilište.

Foto: A.Rovčanin

Neimari novovaroške firme Složna braća Zoran i Nele i preduzeća DS iskop iz Novog Pazara užurbano rade na uređenju saobraćajnice dugačke 516 metara. Ulica prosečne širine šest metara, sa uređenim šetalištem i javnom rasveta, vodovodnom i kanalizacionom mrežom i oivičenim parking mestima svečano bi trebalo da bude otvorena na Dan opštine Prijepolje.

– Već se jasno vide obrisi buduće Ćirkove ulice, gde se sa radovima krenulo u februaru. Cilj nam je da do 7. jula, Dana opštine Prijepolje, i zvanično otvorimo ovu saobraćajnicu. Radovi teku predviđenom dinamikom tako da će to biti ostvarljivo – rekao je predsednik opštine Prijepolje Drago Popadić.

Foto: A.Rovčanin

Pored saobraćajnica, u Šehovića polju je planirana izgradnja objekata namenjenih za stanovanje i privredu.

Uređenjem ovog dela grada, delimično će biti rešen i jedan od gorućih problema u opštini Prijepolje, a to je parking prostor. U planu je izgradnja 105 parking mesta.

Vrednost ugovorenih radova, iznosi oko 120 miliona dinara i finansira ih opština Prijepolje.

PP Media