Penzioneri na prijemu kod predsednika opštine

U Vrnjačkoj Banji održana Deveta Olimpijada sporta,zdravlja i kulture trećeg doba. Učešće je uzelo 1270 učesnika, svrstanih u 208 ekipa, od kojih je preko 1000 takmičara. Sveukupnu pobednik Olimpijade je ekipa Prijepolja. Tim povodom predesnik opštine Dragoljub Zindović sa svojim saradnicima primio je ekipu penzionera koja se takmičila u Vrnjačkoj Banji.
Posle zbrajanja osvojenih bodova u svim disciplinama, sveukupni pobednik je ekipa Udruženja penzionera opštine (UPO) Prijepolje sa 84 boda, drugo mesto osvojili su takmičari Udruženja pezionera (UP) Saveznog MUP sa 78 bodova, dok je treće mesto pripalo Klubu za odrasla i stara lica iz Pančeva sa 75 bodova. Prijepoljski penzioneri sui od sada učestvovali na ovakvim manifestacijama i ovo nije prvi put da se vraćaju sa osvojenom medaljom, istakao je predsednik Udruženja penzionera Prijepolja Milan Puzović.
Predsednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović iskazao je zahvalnost prijepoljskim penzionerima na tome što su dostojno predstavili opštinu i obećao pomoć ukoliko se ovo Udruženje kandiduje za organizaciju jubilarne desete Olimpijade trećeg doba.
„Čestitam vam na velikom uspehu, Vi ste najbolji predstavnici našeg grada. Mlađi bi trebalo da se ugledaju na vas i da čuju šta je to inspiracija, borba za život i rad. Kako se treba odnositi prema porodici, opštini, državi“, kazao je obraćajući se penzionerima odbornik u SO Prijepolje Samir Tandir.

Samir Tandir i Draoljub Zindović, foto: www.ppmedia.rs

Samir Tandir i Draoljub Zindović, foto: www.ppmedia.rs


Olimpijada je imala i međunarodni karakter uz učesnike ekipa iz Švedske ,SAD i Nemačke. Podržana je od strane Ministarstvo za omladinu i sport, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna piatanja, Sportski savez Srbije, Olimpijski komitet Srbije, Ambasada SAD.
PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *