Pljevljak Ivan Čavić pobednik petog „Vinograd opena“

Teniski turnir „Vinograd open“ održan je po peti put proteklog vikenda u Prijepolju. Nakon trodnevnog takmičenja pobedio je Ivan Čavić iz Pljevalja. On je u finalu sa 2:1 u setovima bio bolji od Igora Vukovića.
„Vinograd open“ je amaterski teniski turnir koji je nastao iz ljubavi prema tenisu, ove godine okupio je 16 igrača iz Srbije i Crne Gore. U završnoj smo fazi sa registracijom i formiranjem teninskog kluba u Prijepolju, namera nam je da od sledeće godine ovaj turnir podignemo na još veći nivo, kaže predsednik Organizacionog odbora turnira Mirsad Karalić.

Finale petog "Vinograd opena" Ivan Čavić - Igor Vuković , foto www.ppmedia.rs

Finale petog „Vinograd opena“ Ivan Čavić – Igor Vuković , foto www.ppmedia.rs


„ Cilj nam je da turnir bude što kvaletetniji, ove godine smo zaista pogodili sa odabirom igrača kako iz Prijepolja tako i iz Pljevalja. Ceo turnir je bio izuzetno jak i dinamičan“ tvrdi predsednik OO turnira „Vinograd opena“ Karalić.
Nakon tri dana igranja najviše su pokazali teniseri iz Pljevalja koji prvi put učestvuju na ovom truniru Ivan Čavić i Igor Vuković. Čavić je u finalu bio bolji i pobedio sa 2:1 po setovima 7:6, 4:6 i 6:1.
„ Do sada sam učestvovao na turnirima u Crnoj Gori, ovde sam prvi put i izuzetno sam zadovoljan kvalitetom prikazanog tenisa i samom organizacijom turnira. Nadam se da ću doći i naredne godine“ , kaže pobednik „Vinograd opena“ Ivan Čavić.

Pobedniku „Vinograd opena“ pripao je pehar i novčana nagrada, koju su obezbedili kao svake godine do sada, braća Senad i Dženan Lončarević. Ovaj turnir podržan je i od strane Sportskog saveza Prijepolja.
PP Media