Plojović i Grbović pojačali kamiondžije

Srpskoligaš FAP iz Priboja puni akumulatore pred prolećni deo prvenstva na treninzima koje kamiondžije drže dva puta dnevno, a narednih dana čeka ih i prvi ovogodišnji test i meč sa komšijama iz Sjenice. Kamiondžije su pojačala četvorica proverenih fudbalera.

– Dobro radimo, momci se zalažu na teninzima na otvorenom i u sportskoj dvorani na gradskom stadionu. U nedelju igramo i prvu pripremnu utakmicu, na Zlatiborskoj „Švajcariji“ odmerićemo snage sa zonašem „Slogom“ iz Sjenice. Dobili smo i četvoricu fudbalera kao pojačanje. Reč je o Dženanu Plojoviću, špic igraču srpskoligaša „Jošanice“ iz Novog Pazara, koji je ponikao u redovima superligaša Novog Pazara. Ovaj sjajni 23-godišnji fudbaler je napravio pravi potez dolaskom u Priboj, kome je osnovni cilj fudbalska afirmacija i ja sam ubeđen da će on u redovima kamiondžija iskazati svoj raskošan fudbalski talenat. Za nas je veliko pojačanje i izuzetan 26-godišnji Danko Grbović, koji je bio najbolji fudbaler zonaša „Polimlja“ iz Prijepolja i jedan od najboljih igrača sredine terena u zoni „Drina“. U matični klub su se vratili i napadač i sjajan golgeter Demir Spahić iz bosanskog drugoligaša „Novi grad“ iz Sarajeva, kao i Marko Stanković, koji se vratio iz zonaša „Polimlja“ iz Prijepolja, odličan napadač, jedan od najbržih fudbalera u ovom delu Srbije, rekao nam je šef struke u srpskoligašu FAP-u Dalibor Kurćubić. Prema rečima Kurćubića, redove srpskoligaša FAP-a napustio je golman Filip Pijevac, a na raspolaganju ovom mladom stručnjaku su dvojica 18-godišnjaka – Kojadinović i Ćirković. Klub traga za kvalitetnim i proverenim golmanom, a ukoliko ne angažuju golmana, Kurćubić ima poverenje u ovu dvojicu izuzetno vrednih mladića koji zaslužuju da im se pruži šansa na golu FAP-a.

Poslednja pojačanja pribojskog Fapa Grbović – Plojević


U taboru pribojskih kamiondžija sve je podređeno osnovnom cilju – opstanak među srpskoligašima. Inače, za koji dan srpskoligaš FAP će pripreme nastaviti u Sutomoru, gde će imati odlične uslove u novom hotelu, vlasništvu opštine Priboj, a planira se odigravanje i serije pripremnih utakmica sa ekipama koje se pripremaju na Južnom Jadranu.
Izvor: infoera