Sve spremno za drugu Ramazansku ligu u malom fudbalu “Prijepolje 2016”

Do početka druge Ramazanske lige u malom fudbalu” Prijepolje 2016” ostala su još tri dana. Prema rečima organizatora, sve je spremno za početak ove velike sportske manifestacije. Do sada su prijavljene 24 ekipe, rok za prijavu ističe u sredu u 15h pa se očekuje da se broj ekipa dodatno uveća.
Pored ekipa iz Prijepolja, učešće na ovogodišnjoj Ramazanskoj ligi uzeće i ekipe iz Bijelog Polja, Pljevalja, Nove Varoši, Sjenice, Novog Pazara i Brodareva pa će ovo biti jedna izeztno neizvesna i zanimljiva liga, gde će prijepoljska publika na delu moći da vidi brojne majstore ove igre.
Opština Prijepoje i Sportski savez kao generalni pokrovitelji lige uz brojne sponzore omogućili su bogat nagradni fond. Pobedniku će pripasti novčana nagrada u iznosu od 120.000 dinara, drugoplasirani dobija 70.000 dinara dok će trećeplasirana ekipa inkasirati 30.000.oo dinara. Biće nagrađeni i najbolji pojedinci kao i fer plej ekipa.
Žreb za Ramazansku ligu održaće se 8. juna u 18h u prostorijama prijepoljskog Doma kulture. Svečano otvaranje lige predviđeno je za 10. jun od 22h na sportskim terenima Orsi, u sličaju kiše i lošeg vremena otvaranje turnira kao i utakmice biće premešteni u sportskoj dvorani Gimnazije. Ramazanska liga igraće se u večernjem terminu od 22h i trajaće do 6. jula kada je planirana finalna utakmica.
PP Media